Cautare

10189 de rezultate pentru "antena 1 pitesti stirile de la ora 16 azi live" (3.97 secunde)
De cate ori vad pe ecran, la TV, capul mort al lui Ceausescu raman tintuita. ... La fel se intampla cand vad buletinele de stiri ca incep cu o imagine neagra.
' Stadionul "Arcul de Triumf" va fi curatat de peste 150 de juniori si voluntari Meciul cu Portugalia e sub semnul intrebarii. Doar comisarul meciului va decide azi, cu o ora inaintea partidei, daca se poate juca.
Stirile ProTV - iLike IT cu George Buhnici. Cat de utile sunt cu adevarat noile asistente personale:
Linkuri de unde puteti obtine cele mai noi informatii Jocurile olimpice de la Soci sunt poate cele mai mediatizate vreodata in spatiul virtual. Stirile, pozele si comentariile curg cu miile in fiecare ora si multe dintre ele nu sunt magulitoare la adresa organizarii.
SOARTA LUI BASESCU se DECIDE AZI? Planul secret al CCR I LIVE UPDATE UPDATE 14:58 Cinci judecatori ai CCR vor invalidarea referendumului UPDATE 13:50 Inca o mutare spectaculoasa a CCR:
Marian Vanghelie va merge, in prima zi a vizitei sale in SUA, la Departamentul de Stat, se va intalni cu directorul Serviciului Public de alimentare cu apa si retele de canalizare al Washington D.C.
Miscarea de Rezistenta informeaza : Marius Tuca si Marius Manole revin, din 12 septembrie, la matinalul Smart FM (Autor: Cristi Semeghin) Smart FM (107,3 FM), trece la grila de toamna, de luni, 12 septembrie 2016.
Marti seara in direct la Antena 1 de pe National Arena nationala Romaniei intalneste reprezentativa "portocalei mecanice " , Olanda . Meciul este unul crucial pentru echipa lui Piti , cu o victorie Romania poate obtine locul 1 si se poate califica direct la Rio !
Programul evenimentelor importante din urmatoarele 3 luni Se anunta o vara interesanta si aglomerata din punct de vedere fotbalistic. Avem vom avea meciuri in cupele europene, unde sint angrenate Steaua, Petrolul, Pandurii si Astra, dar si din noul sezon de campionat 2013-2014.
Programul evenimentelor importante din urmatoarele 3 luni Se anunta o vara interesanta si aglomerata din punct de vedere fotbalistic. Avem meciuri in cupele europene, unde sunt angrenate Steaua, Petrolul, Pandurii si Astra, dar si din noul sezon de campionat 2013-2014.
Silviu Prigoana a oferit primele declaratii cu privire la acuzatiile pe care le-a adus fosta sotie. Omul de afaceri sustine ca fiul sau a fost manipulat de vedeta care isi doreste mai multa faima. ... Aboneaza-te la canalul nostru: ... https://antenaplay.ro/live/antena-stars YouTube network: Antena TV Group
Presedintele PSD, Victor Ponta, presedintele PNL, Crin Antonescu, si primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, vor vorbi, in aceasta seara, la Realitatea TV, in emisiunea Ultima ora, despre surpriza pe care au pregatit-o la alegerile pentru Primaria Generala.
Breaking news-uri pentru inselarea telespectatorilor Televiziunile de stiri ii fac campanie mascata lui Traian Basescu In ultimele zile asistam la o escaladare a pacalirii romanilor. In programele informative ale televiziunilor de stiri sunt prezentate declaratii politice electorale ale lui Traian Basescu sub forma unor stiri.
Florin Grozea vine in showroom-ul djsuperstore joi, pe 13 iunie 2013, de la ora 16:00, pentru un workshop dedicat scenei muzicale din Romania, desfasurat odata cu lansarea cartii "Hit Yourself: 100 de idei de la pasiune la marea lovitura".
Apropierea sezonului de daruri cu ocazia sarbatorilor de primavara a inspirat colectionarii si iubitorii de arta sa anime atmosfera din salile de licitatii Artmark, ridicand peste 350 de palete distincte si achizitionand peste 300 de loturi.
Dupa ce a savurat live concertele unor artisti precum Prince, Beyonce, Michael Bubble, Leonard Cohen, Josh Groban, Pitbull, Enrique Iglesias, Aerosmith si George Michael, Anamaria Ferentz se declara incantata maxim de spectacolul la care a luat parte recent in Pasadena.
GABRIELA COSTA & ALEX MAN - Lansarea albumului 'Tempo de Amor' Cele doua concerte vor avea loc pe 12 decembrie 2014, orele 20:30 si 21:30 pe scena Teatrului Mignon (str. ... 1, Pta.
Peste 40 de concerte la Gala Smart Folk You! Florian Pittis 2018 12-14 OCTOMBRIE 2018 | 16:00 - 23:00 Herastrau, Intrarea Charles de Gaulle Pe 12 octombrie incepe, la Bucuresti, cel mai important eveniment folk si rock al orasului, Gala Smart Folk You!
Cum a reusit un roman sa faca un proiect care verifica informatiile de pe Dr.
Guvernul a modificatin sedinta de joi, printr-o ordonanta de urgenta, legislatia electorala, in perspectiva alegerilor anticipate pentru ca organizarea alegerilor sa se desfasoare in ritm accelerat.
google-analytics.com